2018. november 16., péntek

LÜK

Kedves Szülők!
Elég zsizsegős hetünk volt. Sajnos sok fegyelmezési gond volt... fogjuk rá a frontra, hogy megérkezett az ősz. Kérlek Bennetek, figyeljetek oda, hogy a gyerekek évszaknak megfelelően öltözzenek! Legyen velük egy pulóver, mert amikor kimegyünk az osztályból, szellőztetünk, és utána bizony rövid ideig elég hideg van. Szerencsére hamar felmelegszik a terem.
Mostanában tesin nagyon meghajtom a gyerekeket, alaposan megizzadnak, ezért kérem, hogy legyen náluk zokni is, azt is kellene váltani! (És érdemes hetente kimosni a felszerelést!)
A héten évfolyam LÜK verseny volt, Adél 5. helyezést ért el, de nem sokkal maradt le Lizi és Levi sem! Gratulálok nekik!

A jövő héten pénteken lesz a következő bérletes színházi előadásunk (Holle anyó). Én továbbképzésen leszek, Anett viszi a gyerekeket.
Ne felejtsétek, december 1. munkanap!

Eheti cukiság:
Ezt egyik gyermektől kaptam: "neked hagytam" :D

Szép hétvégét kívánok! Használjátok ki az utolsó enyhébb hétvégét! Pihenjetek, mert elég fárasztó heteink vannak! De közben ne felejtsetek gyakorolni sem! :D

1 megjegyzés:

Viszlát, Mazsola!

 A héten befejeztük a Mazsola és Tádét. Nagyon megszerették a gyerekek, kérték, újra olvassuk el. 😍 Javasoltam nekik, hogy olvassák el otth...